marți, 27 aprilie 2010

Untul de shea-ideal pentru par


Untul de shea aduce multe beneficii parului. Untul este un emolient eficient care hraneste parul si ajuta la imbunatatirea elasticitatii parului. De asemenea, untul de shea contine proprietati naturale de protectie solara care protejeaza parul de efectele soarelui. Este si un bun anti-inflamatoriu care trateaza probleme ale scalpului cum ar fi eczemele sau psoriazisul.
Avand in vedere ca are proprietati de protectie excelente, untul de shea este un balsam ideal care poate fi folosit singur sau ca ingredient in produsele pentru par pentru a pastra parul normal sanatos si pentru a repara parul uscat sau deteriorat.
Puteti folosi untul de shea ca tratament inainte de spalare: impartiti parul in patru parti. Aplicati o cantitate mica de unt de she ape fiecare parte. Asezati parul in varful capului si stati sub o casca de uscator circa 10 minute pentru ca untul sa patrunda adanc in par.
Sau, imprastiati o cantitate mica de unt de shea pe parul proaspat spalat cu ajutorul unei periute de dinti. Pentru varfurile uscate, luati o cantitate mica de unt de shea si inmuiati-o intre degete. Apoi aplicati-o pe varfurile uscate.
Inainte de a innota sau de a petrece timpul expusi la soare, aplicati unt de shea pe par pentru protectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu